Kirsten

Hoi!

Mijn naam is Kirsten Hartevelt. Ik ben de initiatiefnemer van de eendaagse yoga retreats DagjeYoga (sinds 2017) en Leren Mediteren (sinds 2019).  

In 2005 volgde ik mijn eerste yogalessen. Ik wilde beter leren ademhalen en leren om rust te vinden in mezelf. In yoga heb ik een manier gevonden om zowel fysiek als mentaal sterk en buigzaam te worden. Het leven biedt vele uitdagingen, yoga geeft mij richting en houvast. En omdat ik mijn goede ervaringen met yoga graag met anderen wil delen, studeer ik sinds 2015 aan De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Mijn docenten daar zijn Johan Noorloos, Léah Kline, Skadi van PaasschenAlison Melvin en Tijn Touber.  Momenteel ben ik Yoga Alliance gecertificeerd docent in Vinyasa yoga, Yin yoga en Restorative yoga (500 uur). Sinds 2017 ben ik gecertificeerd Satyananda Yoga Nidra docent ('slaapyoga'). Deze training werd gegeven door Swami Vedantananda Saraswati van de Bihar School of Yoga. In februari 2019 heb ik de training tot meditatieleraar gevolgd bij Tijn Touber en Binkie.

Momenteel verdiep ik mij in mindfulness. In juli 2019 heb ik de basisopleiding Mindfulnesstrainer afgerond en naar verwachting ben ik in de loop van 2020 1e categorie gecertificeerd mindfulnesstrainer en zal ik de 8-weekse MBSR mindfulness trainingen gaan geven.