Specials

Naast de reguliere yogalessen organiseert Yoga Baarn ook regelmatig een zogenaamde 'Special'.  Dat kan een extra lange les zijn (een 'XXL les'), een workshop of een cursus.  Aanmelden gaat via Momoyoga.  Zoek in het lesrooster de betreffende (start-)datum op en klik om jouw deelname te bevestigen.  

Leren Mediteren workshop - zondag 17 maart 2019

Wil je graag leren mediteren maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan deze workshop. Meer info over de precieze inhoud van de workshop volgt nog.

Deze workshop wordt gegeven door Kirsten Hartevelt.

Tijd en kosten:  14:00 - 16:30 uur, € 35,00 p.p.

Aanmelden gaat via Momoyoga

Workshop Ouder & Kind yoga - zondag 31 maart

In deze workshop maken jullie op een speelse manier kennis met yoga. De workshop heeft een thema en aan de hand daarvan doen we een meditatieoefening, gaan we rustige en stoere yogahoudingen doen, leren we een yoga-liedje en doen we een heerlijke ontspanningsoefening die je ook thuis kunt doen. Plezier maken en anderhalf uur aandacht voor elkaar hebben staan voorop! 

De workshop is bedoeld voor ouder en kind (6 t/m 9 jaar), maar je kunt natuurlijk ook met je kleinkind, nichtje, neefje of het kind van een vriend komen. 

De workshop wordt gegeven door Kirsten Hartevelt.

Tijd en kosten: 14.30-16.00 uur, €25,00 voor ouder & kind samen

Aanmelden gaat via Momoyoga - Workshop Ouder & Kind yoga

Workshop Healing Yoga - ntb

Deze workshop is een cadeau aan jezelf! Door een combinatie van Yin Yoga, Reiki en Yoga Nidra kunnen innerlijke blokkades opgeheven worden en kun je volledige ontspanning ervaren in lichaam én geest. Deze workshop is zeker aan te raden voor iedereen die weleens stressklachten heeft of last heeft van slaapproblemen.

De workshop wordt gegeven door Charlot Sporenberg, ervaren yogadocent en ingewijd in Reiki 2. 

Tijd en kosten: 19.30-21.30 uur, €25,00 p.p.

Aanmelden gaat via Momoyoga

(Dit is dezelfde workshop die óók op vrijdag 14 september plaatsvindt.)