DOCENTEN

Kirsten

Mijn naam is Kirsten Hartevelt. Ik ben de oprichter en eigenaar van yogastudio Yoga Baarn en initiatiefnemer van DagjeYoga (1-daagse yoga retreats).  

In 2005 volgde ik mijn eerste yogalessen. Ik wilde beter leren ademhalen en leren om rust te vinden in mezelf. In yoga heb ik een manier gevonden om zowel fysiek als mentaal sterk en buigzaam te worden. Het leven biedt vele uitdagingen, yoga geeft mij richting en houvast. En omdat ik mijn goede ervaringen met yoga graag met anderen wil delen, studeer ik sinds 2015 aan De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Mijn docenten daar zijn Johan Noorloos, Léah Kline, Tijn TouberSkadi van Paasschen en Alison Melvin.  Momenteel ben ik Yoga Alliance gecertificeerd docent in Vinyasa yoga, Yin yoga en Restorative yoga (500 uur). Daarnaast ben ik sinds 2017 gecertificeerd Satyananda Yoga Nidra docent ('slaap yoga'). Deze training werd gegeven door Swami Vedantananda Saraswati van de Bihar School of Yoga.

Charlot

Mijn liefde voor yoga is zo’n vijftien jaar geleden opgebloeid. Ik ontdekte dat ik het heerlijk vind mijn lichaam te bewegen, het te voelen en te voeden. Dat yoga veel meer is dan het doen van houdingen, ontdekte ik in India. Ik woonde hier bijna anderhalf jaar bij mijn leraar in een ashram (spirituele gemeenschap). Ik deed in India ook mijn docentenopleiding. Ik geef nu vaste lessen bij verschillende yogastudio’s en geef workshops. Naast yogadocent ben ik tekstschrijver en schrijf ik o.a. voor Yoga International Magazine.

INVALDOCENT:

Daniel

Daniel is a certified jivamukti and dharma yoga teacher as well as an integral yoga practitioner.
He has been teaching yoga for over 12 years. 
He is also a vegan chef and health coach, always bringing together Ayurveda, yoga, meditation and healthy food to achieve optimal health.