Aanmelden

DagjeYoga
Gebruik het formulier op deze pagina om je aan te melden voor een DagjeYoga: een 1-daagse yoga retreat op een prachtige locatie in het midden van het land. Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt een dag uit de drukte en komt heerlijk tot rust. De dag begint om 10.00 uur, eindigt om 16.30 uur en wordt gegeven door Kirsten.

Zie hieronder de beschikbare data en locatie: 

Zaterdag 7 september 2019 in Soest
Zaterdag 5 oktober 2019 in Soest
Zaterdag 2 november 2019 in Soest
Zaterdag 7 december 2019 in Soest

Prijs DagjeYoga
€95,00 p.p., incl. btw

WeekendjeYoga (nieuwe datum volgt)
Een heel weekend vol yoga, verzorgt door Kirsten Hartevelt en Charlot Spoorenberg!
Het weekend is alleen voor vrouwen en vindt plaats in ‘De Stille Kracht’ vlakbij Westdorp; een prachtige verborgen plek in Drenthe, midden in de natuur. We starten op vrijdag om 17:00 uur en sluiten het weekend op zondag na de lunch rond 14:00 uur af. Het wordt een weekend met de focus op ontspannen en opladen. Verwacht Easy Slow Flow yoga, Yin yoga, Restorative yoga, Yoga Nidra, veel buiten zijn bij geschikt weer en goed en gezond eten. En als je wilt kan je een massage boeken bij Jessica, een van de eigenaren van De Stille Kracht.  

Prijs
€325,00 p.p., incl. btw 

Er zijn 10 slaapplaatsen op de slaapzolder.
Wil je graag alleen slapen of samen met iemand een kamer delen, dan zijn er vier 1 à 2 persoonskamers beschikbaar voor een meerprijs van €20 p.p., incl. btw. Massages zijn apart te boeken en zijn niet inbegrepen in de deelnameprijs.

Zie de website van De Stille Kracht om alvast een mooie indruk van deze bijzondere plek te krijgen.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer(verplicht)

Kies de datum van jouw DagjeYoga:

Eventuele vragen/opmerkingen/wensen: